Poseban program

Privatne robne marke

Zajedno gradimo nove brendove

Za sve partnere u mogućnosti smo da prizvedemo proizvod po narudžbini, u svim vrstama ambalaže. Raspolažemo velikim prizvodnim kapacitetetima, tako da smo u mogućnosti da naručenu robu isporučimo u kratkom roku. Naša prednost su i naši zaposleni koji su vrlo spretni i iskusni, oni će znati kako da zajedno sa vama izgrade nove uspešne brendove.

HoReCa

Proizvodi po meri kupca

Sigurni smo da ste se već susreli sa našim proizvodima u nekim od najboljih hotela, restorana i kafića širom zemlje. Naši partneri su naša najbolja preporuka, pomenućemo, samo neke od njih – tu su Madera, Klub književnika, Truck Stop Tomy, Vanilica Bar, ali i veliki broj restorana brze hrane.

Svim našim partnerima nudimo proizvode specijalno kreirane po njihovim potrebama. Izlazimo u susret tako što se prilagođavamo željama različitih ugostiteljskih objekata. Kod nas sami možete da izberete količinu listića u rolni, težinu i broj slojeva papira. Mi smo tu da unapredimo vaše poslovanje i da napravimo proizvode koji su baš po vašoj meri.

Besplatna dostava

Pozovite nas i besplatno ćemo vam dostaviti naše proizvode

Kod nas priča o dobrom partnerstvu ne završava kvalitetom proizvoda i znalačkim procesom proizvodnje, to je tek početak, kupljene proizvode isporučujemo na adresu po vašoj želji. Raspolažemo sa više vozila, ali i dalje svakodnevno širimo i unapređujemo našu distributivnu mrežu. Kupujući naše proizvode, štedite vreme i izbegavate saobraćajne gužve.

FormaBravo DOO

Bore Stankovića bb

11030 Čukarica

Beograd | Srbija

Povežite se sa nama

Pošaljite nam mejl ili naručite

Share This